BGC SUNDAY PICNIC 2016

2016 Picnik képes beszámoló webHatalmas lelkesedéssel szerveztük meg szokásos BGC Családi napunkat,  amelyet ezúttal kültéri programmal gazdagítottunk. A sportolási lehetőségek mellett sok klasszikus játékot lehetett kipróbálni és közösen játszani, csak épp egy kicsit nagyra kellett nyújtózni vagy hatalmasat kellett lépni, hiszen  játékeszközök egyenesen Gulliver, az óriás birodalmából érkeztek.

Sokan fogadták el a meghívást az óvodai csoportjainkból, de talán még annál is többen az iskolai Amerikai Napközi magyar-angol kétnyelvű osztályaiból. Kistesóból is akadt szép számmal, még jó, hogy egy ilyen családi pikniken mindenki megtalálja az önfeledt szórakozás módját. Az anyukákat igen csak, de az édesapákat sokkal kevésbé kellett nógatni, így aztán remek apuka foci kupa és izgalmas anyuka röplabda mérkőzést rendeztünk. Az atlétika pályát is felavattuk, futottuk a köröket, persze nem mi felnőttek, hanem a nyúlcipőbe bújt gyerekek.

Ragyogó napsütéssel köszöntöttük a szünidő közeledtét, és örültünk, hogy sokan elfogadták a meghívást és ellátogattak a BGC SUNDAY PICNIC 2016 rendezvényünkre!

2016 Picnik képes beszámoló web