Bemutatkozás

Monika Horvath BGAC - directorA Boys & Girs Activity Centers of Hungary 2011-ben kezdte meg működését, és kizárólag gyermekek nyelvoktatásával foglalkozik. Horváth Mónika, a BGAC alapítója és ügyvezetője vagyok. Az Egyesült Államokban végeztem egyetemi tanulmányaimat és szereztem diplomát kommunikáció szakon a kaliforniai Pepperdine Egyetemen. Hazaköltözésem után Magyarországon folytattam szakirányú tanulmányaimat  és megszereztem az angol tanári diplomát. Mint angol nyelvtanár (több éves tapasztalattal) és gyakorló anyuka nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekek minél korábban megismerkedjenek az angol nyelvvel, és első találkozásuk a nyelvtanulással pozitív élmény legyen. E célból alapítottam meg a Manó-Világ Kft.-t.

Filozófiánk:

Hisszük, hogy a nyelvtanulás a korai szakaszban akkor lehet igazán sikeres, ha az általános fejlesztés részét képezi, ezért programjaink a gyermek egész személyiségét fejlesztik. A leghatékonyabb nyelvoktatás gyermekkorban a nyelvelsajátítás, amely angol illetve kétnyelvű környezet biztosításával érhető el.

Ráépülve a magyar oktatási rendszerre, óvodai csoportjainkban és iskolai osztályainkban ezt valósítjuk meg kizárólag angol anyanyelvű pedagógusok vezetésével. Egyedi programjainkat az állami általános iskolák és önkormányzati óvodák részére fejlesztettük ki, melyek könnyen beleépíthetők a magyar oktatási rendszerbe lehetőséget biztosítva a gyerekeknek a kétnyelvűség megalapozására és a hatékony nyelvelsajátításra.

Horváth Mónika

ügyvezető